Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska enchiladas

 
  • Serverar: 3-6 portioner
Skriv ut

En enkel och väldigt god rätt som fungerar både till vardags och fest

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och stek i lite smör eller margarin. Blanda i köttfärsen och bryn den. Smaksätt med salt och peppar efter eget tycke och smak, ställ åt sidan. Gör såsen genom att koka upp vatten tillsammans med buljongen. Blanda i en burk creme fraiché, tomatpuré, osdip och green chili. Pressa ner en vitlöksklyfta! Fyll bröden med köttfärsen, rulla ihop och lägg i en smord form. Häll över såsen och strö över hackad tomat och riven ost. Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.