Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska köttbullar med tortilla

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett mycket gott alternativ på köttbullar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttbullar: Tärna Zuccinin smått och blanda med färsen. Hacka löken fint, vispa ägget. Blanda lök, ägg, färs och kryddorna och forma färsen till ganska stora bullar. Dela och kärna ur pepparfrukten, mixa den tillsammans med tomaterna och spadet. Häll i en gryta och späd med buljongen och låt koka upp. Lägg i köttbullarna och låt de sjuda i ca, 20 minuter. Servera med ris, potatis, pasta eller tortillas.
  2. Tortillas: Skala och skiva potatisen, hacka löken grovt och fräs allt i olja ( Het ) i ca: 8-10 minuter. Tillsätt Olivoljan, Paprikan, Vitlöken, Salt & Peppar. Vispa äggen och häll äggsmeten över allt, grädda gyllenbrun och vänd den med lock/tallrik och grädda andra sidan. Servera med köttbullarna, sallad och vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.