Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska köttbullar i chilisås

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

I boken "Amerikansk mat för svenska hem" 1968, finns det här köttbullsreceptet: "Mexican Meatballs with Chili Sauce".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ovanstående ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Gör köttbullar som brynes lätt i smör. Lägg köttbullarna i chilisåsen. Låt dem puttra i ca 20 - 25 minuter. Servera med ris eller med majsbröd.
  2. Chilisås: Bryn lök och vitlöksklyftan. Tillsätt sedan resterande ingredienser. Sänk värmen. Koka sakta i ca 15 minuter. Späd med 2 dl vatten. Låt allt koka upp igen. Tillsätt köttbullarna och låt allt koka enligt ovan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.