- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En god rätt, som jag kommer ihåg sen barnsben, när jag var i Mexico som vuxen frågade jag kokerskan om recepten,så var så goda.
p.s.Julia arbetade som kokerska i vår familj i över 30 år, en underbar duktig människa.d.s
Instruktioner
- Börja med att bryna lök så den blir genomskinlig i en gryta, lägg i alla kryddor så att de får fräsa med ett par minuter, lägg i grönsakerna, rör om, sänk värmen.
- Bryn kycklingbitarna några i sänder i en stekpanna så att de får fin färg, lägg i dem i grytan med löken, häll på tomaterna, lägg i oliver och russin.
- Späd med buljong så att det knapp täcker och låt det småkoka i ca 45 min eller tills köttet nästan ramlar isär, smaka av ett par gånger under kokningen till önskad styrka. Strö över persilja.
- Serveras med buljongkokt ris eller potatis och ett gott bröd.
Publicerat den
2 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fantastiskt gott, vi och våra vänner åt så vi näst intill storknade.
Supergott! Gillade verkligen kryddblandningen =) Jag skippade dock både russin och oliver plus att jag nog hade fel selleri i. Men men det blev supergott i alla fall och jag kan knappt vänta tills jag får testa nästa recept som jag sparat från dig =)
Det var ganska gott