Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk gratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttfärsen, häll i tacopåsen och salsan. Smörj en ugnsäker form. Häll köttfärssåsen i formen och smeta ut ost dippet över köttfärsen och in i ugnen på 175- 200 grader till du ser att osten smälter. När det är klart i ugnen så smeta gräddfilen över det och hacka sallad över. ( jag brukar ta creme fraiche istället för gräddfil.) Lycka Till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 18 januari 2009

    Gjorde denna gratäng igår men lade philadelphiaost i botten och hoppade över gräddfilen och salladen. Serverade grönsaker bredvid tillsammans med nachos. Kanongott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.