Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk salsa med tomat och koriander

(1 kommentar)  
Mexikansk salsa med tomat och koriander Mexikansk salsa med tomat och koriander
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supergod salsa till tacos eller varför inte en köttbit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur tomaterna, hacka i mindre bitar. Hacka rödlök eller salladslök. Blanda tomat och lökhack. Salta, peppra, rör i sockret och pressa över limesaft.
  2. Hacka koriander och blanda i. Ställ in i kylen och låt det stå tills det ska serveras.
  3. Tips för hur man pressar lime: Skölj den i varmt vatten, skrubba med rotfruktsborsten. Rulla den hårt mot en skärbräda eller diskbänk. På så vis blir den lite "förarbetad" och släpper ifrån sig mer saft om man pressar den med fingrarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 13 december 2009

    Jättegott, 5P o ett stort tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.