Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingklubbor med mexikanskt ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kycklingklubbor är alltid gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de tinade kycklingklubborna på ett eldfast fat. Pensla dem med matoljan. Krydda med kryddmixen runtom hela kycklingklubborna.
  2. Stek mitt i ugnen 35-40 min eller tills köttsaften är helt klar.Vänd kycklingklubborna efter halva tiden. Skala och finhacka lök och vitlök. Skärna ur och finhacka chilin.Fräs lök och chilin i lite smör.
  3. Tillsätt riset och hönsbuljongs tärning och låt det fräsa med någon min. Späd med vatten, krossade tomater och tacosås. Tillsätt salt.
  4. Låt riset koka under lock på svag värme 18-20 min eller tills vätskan kokat in. Servera gärna med en sallad och tacosås tilll.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 19 augusti 2009

    Det mexikanska riset kommer jag garanterat att använda även i andra sammanhang. Det blev inget över. Däremot är inte jag så förtjust i kycklingklubbor, men de går ju att byta ut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.