- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Kycklingklubbor är alltid gott.
Instruktioner
- Lägg de tinade kycklingklubborna på ett eldfast fat. Pensla dem med matoljan. Krydda med kryddmixen runtom hela kycklingklubborna.
- Stek mitt i ugnen 35-40 min eller tills köttsaften är helt klar.Vänd kycklingklubborna efter halva tiden.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skärna ur och finhacka chilin.Fräs lök och chilin i lite smör.
- Tillsätt riset och hönsbuljongs tärning och låt det fräsa med någon min. Späd med vatten, krossade tomater och tacosås. Tillsätt salt.
- Låt riset koka under lock på svag värme 18-20 min eller tills vätskan kokat in.
Servera gärna med en sallad och tacosås tilll.
Publicerat den
2 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det mexikanska riset kommer jag garanterat att använda även i andra sammanhang. Det blev inget över. Däremot är inte jag så förtjust i kycklingklubbor, men de går ju att byta ut.