- Serverar: 5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En varm och god smörgåstårta med "tacosmak".
Uppskattas av både vuxna och barn.
Instruktioner
- Bryn färsen. Skala och hacka löken. Bryn den tillsammans med färsen. Smula ner buljongtärningen. Tillsätt chilisåsen, texmexkryddan och vatten enligt anvisningar på påsen. Häll i majskornen.
- Smöra landgångskivorna och lägg tre tätt tillsammans på en långpanna. Bred över mjukosten, halva mängden köttfärs. Tärna paprikan och lägg över.
- Lägg på ett nytt lager brödskivor. Lägg dessa tre tvärs över så tårtan håller samman.
Blanda samman alla ingredienser till fyllning 2 och bred över. Ingen köttfäsrsöra i fyllning 2.
- Placera de sista 3 brrödskivorna som de tre första överst. Bred mjukosten över och på alla kanter.
Bred på resten av köttfärsen. Skiva paprikan.
- Dekorera med paprika, nachochips, riven ost och oliver.
- Tillaga i mitten av ugnen på 225 grader i ca 15 min tills osten smält och fått fin färg.
Publicerat den
5 februari 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god och enkel att göra. Denna gjorde vi som fredagsmys. Vi använde oss av färskost (Philadelphia ost ) istället för mjukost, vilket var mycket bra.
gott!!!