Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias dragontorsk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Köpte fin färsk torskfilé till bra pris, sökte efter bra recept men fick komponera detta för att passa mig. Supergod sås blev det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form. Sätt ugnen på 225 grader. Bottna formen med finskuren purjo och tomat i tunna skivor. Lägg på fiskfiléerna. Pressa citronsaften över. Pudra med lite dragon, salta och peppra. På med basilika och mer dragon.
  2. Häll över grädden så att kryddorna går ned i formen liksom. Klicka över lite smör. Skjuts in i ugnen.
  3. Efter ca 10 min tar du ut formen och på med osten. In i ugnen igen. Låt stå tills fin färg.
  4. Ät och njut med pressad potatis och ngn grön grönsak, broccoli eller ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annwad73 3 januari 2011

    God men dragonen var dominant i smaken

  • christincarlsson 13 april 2011

    Ojojojoj, så gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.