Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Middagsfat med rostbiff

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Nyttigt, lätt och gott. Passar bra när det blir lite varmt och man vill ha något lättare att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla salladen och lägg den på ett stort fat. Halvera tomaterna, tärna paprikan och lägg också det på fatet. Placera ut rostbiffsskivorna på fatet och strö över syltlöken och kaprisen. Droppa över olja, citron och vatten och krydda med svartpeppar.
  2. Rör samman dressingen och låt stå svalt ca 10 minuter före servering.
  3. Servera gärna baguette till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.