Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Middagsfrittata

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Denna spanska rätt har hottats upp med en rejäl dos supernyttig spenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och hacka spenaten. Skär potatisen i bitar, skala och hacka löken, strimla skinkan och tärna tomaterna.
  2. Häll oljan i en stekpanna och stek lök med spenaten i några minuter. Lägg i potatisen, skinkan och tomaterna. Låt allt bli ordentligt varmt.
  3. Vispa äggen med vattnet, salt och svartpeppar och häll över blandningen i stek pannan.
  4. Sänk till medelvärme. Rör om försiktigt så att äggsmeten rinner ner i botten under grönsakerna. Låt frittatan stelna.

Kommentarer (1)

  • annanyberg 18 februari 2009

    Frittata är inte en spansk rätt, utan en italiensk!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.