Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommarmatjessill

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min stående midsommarsill! Jag brukar servera ägghalvor, knäckebröd och ost till detta samt givetvis färskpotatis!

Ingredienser

Instruktioner

Dela matjesfiléerna i ca 2 cm bitar och lägg på ett fat. Blanda créme fraiche,ovispad grädde,senap,rödlök,dill,gräslök och sirap. Smaka av med salt och nymald vitpeppar. Bred röran över sillbitarna, täck med folie och ställ svalt några timmar. Garnera med rödlöksringar och dill. Servera med nykokt färskpotatis.

Kommentarer (4)

  • zeventrix 30 juni 2013

    Underbart gott

  • Receptglad 30 juni 2013

    Tack för kommentaren!

  • inannamaria 21 juni 2014

    Verkar mycket gott, men varför sirap i? Vi ska ju minska på sockret... Täck med något annat än folio, metallfolie ska man absolut inte använda i onödan... Mycket miljöovänligt...

  • pengsan 12 juli 2015

    Jättegott, sirapen gjorde det lilla extra. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.