Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mikaelas Auberginegryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Galet Gott! Är en riktigt god, mastig fredags mysmiddag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka auberginen, strimla paprikan och köttet. Stek i gryta upp köttet. Häll sedan i auberginen. Stek detta i ca 10 min på hög värme, och rör om.
  2. Auberginen ska bli mjuk och nästan smält. Häll i paprika och stek en liten stund.
  3. Häll sedan i creme bonjouren, grädden, vitlöken och kryddorna. Låt puttra i ca 10 minuter. Servera med kroketter och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lisa48 27 december 2010

    jättegod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.