Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mild gubbröra på rågbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gubbröra på smörgås, jättegod och rik på nyttig omega-3. En perfekt förrätt eller smårätt. Förbered gärna gubbröran dagen före - den blir ännu godare då.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ägget grovt och skär sillen i små bitar. Blanda alla ingredienser och låt stå i kyl, gärna över natten. Lägg röran på fullkornsbröd och garnera ev med hackad gräslök.
  2. Tips! Fet fisk behöver de flesta äta mer av. Även makrill och lax passat utmärkt på frukostmackan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.