Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mild sillsallad med matjessill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mycket god sillsallad. Öl och knäckebröd smakar gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av väl. Skär den i ½ cm breda strimlor. Skala äggen och hacka dem. Skär potatisen i cm stora tärningar och finhacka löken. Rör samman gräddfil, majonnäs och finhackat kryddgrönt i en skål. Tillsätt sill, ägg, potatis och lök. Rör om väl med lätt hand. Låt sillsalladen stå kallt 1-24 tim. Rör om och tillsätt några msk vatten om salladen är alltför fast. Smaka av och salta om det behövs.
  2. Ganera med dillkvistar och kapriskorn över hela salladen

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dajsel83 23 december 2010

    Supergod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.