Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min brunsås till köttbullar etc.

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En mustig god hem sås. Skinkspads buljong är ju nåt man använder sig av i "blöta" och såser ,soppor bland annat som går att köpa färdig i din butik

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och stek den i lite olja med svampen så det bryns. Koka upp skinkspadet och cream fraichen med löken och svampen i 5 min och red den med maizena, Smaka av med soja och blandpeppar.
  2. Serveras med köttbullar, potatis och lingonsylt eller annat kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.