Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen laxpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min systersons favoriträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och lägg i pastan. (är det färsk pasta kan man lägga i den när såsen nästan är klar istället för att börja koka den innan, på grund av kortare koktid.) Skär laxfiléerna i små bitar och stek dem i en panna. Mosa bitarna. Rör ner cremefraichen, den smulade buljongtärningen och den finhackade dillen. Koka upp. Ta av från plattan och rör ner löjrom. Häll av pastan lägg upp den på 4 tallrikar och dela upp pastasåsen över pastan och dekorera med en dillkvist. Servera gärna med en krispig sallad till.
  2. Tips! Det är även gott att strö över några nyskalade räkor. Då blir det lite festligare. Servera då gärna en sallad med skivad avocado till. Gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.