Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egna chokladmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blev överraskande god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden och vaniljvisp med en elvisp så att det blir riktigt krämigt ca 5 minuter minst.Tillsätt sedan Òboy och vispa så pass att det blandas ordentligt.
  2. Servera detta i fyra efterrättsskålar och låt stå i kylen minst 3 timmar.Garnera sedan med 3 krossade maränger i varje skål och ev mandariner. Häll då av vätskan ur mandarinburken innan du lägger i dom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.