Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egna pastagratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En pastagratäng som jag blandade ihop efter eget tycke och smak.Tycker själv att jag lyckades bra och mina "provsmakare " var mycket nöjda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tärna kassler, tomater och fetaost. Kärna ur oliverna och skär dem i mindre bitar. Skär basilikan i mindre bitar.
  3. Häll hälften av pastan i en smord form.Lägg på kassler, tomater, fetaost, oliver och basilika. Krydda.
  4. Lägg på resten av pastan. Häll ostsåsen över pastan och strö på riven ost.
  5. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
  6. Toppa gärna med lite färsk basilika efter att gratängen tagits ut ur ugnen det är gott. En sallad passar bra till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.