Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min enkla festfiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Läcker, 10-poängare, enl. min svägerska

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn lök och övriga grönsaker i lite olivolja och smör med saffran. Puttra en stund och hälll sedan i allt utom fisken. Puttra en stund. Fisken i bitar läggs i mot slutet, får puttra med bara några minuter.
  2. Till denna gryta serverar jag potatis och goda gröna bönor + sallad och olika färger av tomater. Sagolikt vackert alltihop..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.