Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min fisklasagne med svenska smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allergi mot tomater har lagt grunden till detta recept. Laxen kan bytas mot den fisk ni önskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en sås av smör, vetemjöl och mjölk. Koka ett par minuter, passa så den inte bränner vid. Tillsätt hummerfond, dill och gräslök. Smaka av med salt och vitpeppar. Såsen ska inte vara alltför tjock.
  2. Varva sås, plattor, purjolök, fisk och skaldjur i 2 eller 3 lager i en ugnsfast form. Börja och avsluta med sås. Strö riven ost över.
  3. Gratinera i mitten av ugnen, 175-200º, i ca 30-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.