Min godaste quinoasallad

God quinoasallad som kan ätas som den är eller som tillbehör till kött, kyckling och fisk.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: sallad

Ingredienser

2 dl Frebaco quinoa
3,75 dl vatten
½ grönsaksbuljongtärning
150 gram fetaost
150 gram sockerärtor
1 st röd paprika
1 st liten rödlök
10 st körsbärstomater
1 msk tryffelolja
svartpeppar

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
600
Sparat:
18

Gör så här

1. Skölj quinoan i ljummet vatten i durkslag. Låt rinna av.
2. Koka upp vattnet med buljongtärningen i. Lägg i quinoan.
3. Låt koka under lock på svag värme i ca 15 min.
4. Skär under tiden fetaosten i kuber, skär paprikan och löken i strimlor.
5. Värm en stekpanna på medelvärme och häll i tryffeloljan.
6. Börja med att bryna löken och paprikan, tillsätt därefter quinoan, fetaosten och resterande grönsaker.
7. Stek några minuter. Smaksätt med svartpeppar.

LIKNANDE RECEPT

Quinoasallad recept
av agbrant
över 2 månader
över 2 månader
av styvan
över 2 månader
av styvan
över 2 månader
av HAARK
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.