Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min himmelskt goda pastasallad

 
  • Serverar: 5-8 portioner
Skriv ut

Idag gjorde jag pastasallad för första gången någonsin och den blev bara så otroligt god!! Jag gillar mat som kan ha många användningsområden så man tex kan göra matlådor, blir det sallad över går det att göra mycket annat med den, tex hälla den i en gratängform, tillsätta kycklingbitar och grädde och gratinera i ugnen så har man fått en kanongod pastagratäng, lika god varm som kall alltså :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och skölj med kallt vatten tills den svalnat. Medans pastan kokar, hacka paprikan i små bitar och strimla purjon. Blanda grönsakshacket med cremefraichen och tillsätt den kalla pastan och det avsvalnade baconet. Krydda med salt, peppar och andra kryddor efter smak och smula ner ett paket fetaost. Blanda väl och njut!
  2. Tänk på att både fetaost och bacon är salt så smaka av ordentligt mellan varven.
  3. Utelsut bacon för vegetariskt alternativ.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.