Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min julvört

 
Skriv ut

Till varje jul blir det oftast att jag bakat eget vörtbröd. Jag blandar i lite vad jag tycker denna julen 2009 blev det på detta vis. Jättegott - naturligtvis :)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda som en vanlig deg. Jäs i bunke 45 min. Baka ut 4 st runda eller avlånga bröd och lägg på plåt. De blir inte så stora. Vill du ha stora bröd gör du 2 st. Jäs till dubbel storlek. Grädda ca 45 min i 200 grader (gäller mindre storleken, ta lite längre tid för de större och sänk värmen till 180 grader).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.