Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min påskpaj på långpanna

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna är på min "lott" när släkten har påskfest & knytkalas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Olika fyllningar: Grönsaker som broccoli,purjolök med svamp & bacon Fiskrester,musslor,hackad lök,riven ost Räkor,röd paprika,riven ost Grillad kyckling,paprika,lök,svamp.
  2. Ja man kan det man har i stort sett.Är mycket uppskattad & kan med fördel ätas kall,på utflykt tex.
  3. Mät upp mjölet,lägg klickar ned margarinet,arbeta ihop en smulig massa.Tillsätt vattnet & arbeta snabbt ihop en deg.Tryck ut degen i långpanna 30x40 ,nagga degen & låt stå i 15 minuter.Gör fyllningen under tiden
  4. Vispa samman äggstanningen.Fyll degskalet med önskad fyllning.Häll över äggstanningen.Grädda pajen i 30-40 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.