Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min pepparrotssill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god sill

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll bort spadet från sillen och klipp den i grova strimlor. Täck ett fat med låga kanter med strimlad sallad. Fördela den delade sillen däröver. Skala äggen. Ta två av äggen och hacka dem, samt strö ägghacket över sillen . Strö hackad gräslök därpå.
  2. Vispa ihop gräddfil, majonnäs, kapris eller Bostongurka och riven pepparrot. Häll såsen över alltsammans i fatet.
  3. Garnera med de återstående äggen i klyftor, mera gräslök och som pricken över i, gräslöksblommor, såatt det liknar en tårta.
  4. Låt stå kallt några timmar så att smakerna fördelas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.