Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min supergoda smala potatis- och kasslergratäng

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Denna är så god, jag och alla andra i familjen älskar den och kan äta den flera gånger i veckan

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225-250 grader. Skala potatis och lök. Skär potatisen i skivor och löken i bitar, och ju mer lök desto bättre. Skär kasslern i bitar. Lägg hälften av potatis och lök i en ugnssäker form, salta och krydda. Lägg kasslern över och sedan resten av potatisen och löken. Häll efter behov milda minimat över, salta och peppra. Sätt in i mitten av ugnen minst en timma, tills potatisen mjuknat och fått färg. Servera med en god sallad, ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • miriam 4 mars 2008

    Jag skulle vilja veta antal mängd med potatis o lök?

  • monicadanell 19 januari 2010

    Det står inte hur mycket det ska vara potatis, kassler, lök, grädde? monica

  • Biinii 12 augusti 2012

    Denna maträtt gjorde jag idag. Väldigt god måste jag säga! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.