Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min ugnsbakade falukorv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu ett recept på ugnsbakad falukorv,men det är alltid roligt att förnya sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form och lägg i falukorven,skär en skåra rakt över falukorven,den ska hålla ihop i botten.
  2. Blanda bostongurkan,crème fraich,riven ost och finhackad lök. Spruta ketchup och senap i botten på falukorven och häll på fyllningen, spritsa ketchup och senap över falukorven och häll dom krossade tomaterna eller ratatouille bredvid korven i formen.
  3. Blir det mycket fyllning över så går det bra att klicka det bredvid korven och fylla på med matlagningsgrädde istället för krossade tomater/ratatouille. Gratinera falukorven ca 30 minuter i ugnen på 180 grader. Lägg ost i skivor på korven efter 20 minuter grädda klart. Servera potatismos eller kokt potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marhulken 6 september 2010

    Verkligen supergott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.