Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina bästa limpor

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett av mina favoritrecept på limpor.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser i en bunke(assistent) Värm vattnet till ca 40 grader. Vispa äggen lätt och häll i bunken. Häll på vattnet och kör degen tills allt är blandat och degen är smidig och släpper bunken. Jäs i 30-45 minuter.Tag upp degen och baka ut till 4 limpor, lägg dem i en bakplåtsklädd långpanna och låt dem jäsa till dubbel storlek. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt in limporna när de är färdigjästa och sänk ugnen till 175 grader gräddningstid ungerfär 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Farlini 29 november 2010

    Supergod limpa!! Lättgjord var den också! =0) Tack för receptet, det kommer att användas ofta!

  • jenaxelson 12 december 2010

    hur mycket vager "1 pase ragsikt"? Tacksam for svar!!

  • hedvig25 12 januari 2012

    Har bakat limporna idag dom var väldigt goda och lätta att göra.Kommer att baka dom fler gånger.

  • cillilutta 10 februari 2012

    Vilket gott bröd och så enkelt att göra! Kommer göras många gånger om! =)

  • sedow75 22 september 2012

    Hela familjen blev helt frälsta i brödet! Kommer att bakas igen kan jag säga :)

  • KatarinaHampusson 12 november 2012

    mkt gott bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.