Suveränt goda. Ugnsrostade rotsaker passar perfekt till, men det går bra med kokt potatis också...
Instruktioner
- Häll mjölken över ströbrödet och låt svälla några minuter. Finhacka löken och blanda ner i ströbrödssmeten tillsammans med alla övriga ingredienser.
- Låt gärna köttfärssmeten stå och vila ett par timmar, jag har själv fått ett bättre resultat då...
- Forma smeten till små biffar, (ca. 40 stycken) och stek på mellanvärme ett par minuter på varje sida.
- Lägg biffarna efterhand i en större gryta.
- Sås:
Vispa ur pannan med vattnet och tillsätt buljongen, soyan och vinägern.
- Koka upp och häll på grädde och creme fraiche. Smaka av med ört-kryddan och låt koka ihop ett par minuter. Häll såsen över biffarna och servera med ugnsstekta rotsaker.
Publicerat den
11 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar