Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina fyllda fläskrulader

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Goda rulader fyllda med ädelost, äpple och katrinplommon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut köttskivorna något. Krydda med salt, peppar och ingefära. Lägg en äppelklyfta, ett katrinplommon och lite ädelost på varje köttskiva och rulla ihop. Fäst ihop med tandpetare.
  2. Bryn ruladerna i smör runt om så de får fin färg. Slå på buljongen och låt eftersteka ca 20-25 minuter under lock. Ta upp ruladerna och lägg dem åt sidan.
  3. Låt skyn koka ihop ca 10 minuter. Tillsätt äppelmos och vinäger och smaka av med salt och peppar. Red av såsen med maizena eller arrowrot utrört i lite vatten.
  4. Lägg tillbaka ruladerna och låt det hela bli varmt. Servera med kokt potatis och någon grönsak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Molgan 25 september 2008

    Detta var jättegott, evaldo! Kan känna smaken i munnen än. Mumsfilibabba,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.