Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina julspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 timmar
Skriv ut

En spännande kryddning! Garanterad hit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en tjock 3-liters fryspåse. Skala och riv ingefäran över marinaden. Lägg i revbensspjällen och vänd dem då och då i påsen. Sätt ugnen på 150 grader och stek dem i ugnssäker form tills de ser fina ut (ca. nätt 2 tim.). Vänd dem då och då under tiden.
  2. Ät dem tillsammans med potatis,kokta grönsaker, äppelmos och en god gräddsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.