Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ungarnas favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser, gärna med degkrokarna till vispen eller i assisten. Blanda tills färsen börjar bli klibbig. Skulle smeten bli lite lös så tillsätt mer skorpmjöl och blir den för fast tillsätt lite mer matlagningsgrädde.
  2. Forma till köttbullar lite mindre än en femkrona i storlek
  3. Stek på svag till medelstark värme, så köttbullarna blir genomstekta men inte brända.
  4. Servera med potatis, brunsås och lingon. Givetvis är kokta eller rårivna grönsaker gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.