X

Mini pajer recept

Laddar...
Din sökning gav 117 träffar

minipajer med köttfärsröra

Perfekta småpajer för såväl stora som små; till utflykten, knytkalaset, barnkalaset, som mellanmål eller en rätt på buffén. Jag tycker det blir fylligare smak om man har lite mögelost i, men det är en..


ädel-mini-räkpaj

Krämiga portionspajer som passar lika bra till picknic, knytkalas och barnkalas, som till en buffé. Det skulle nog vara gott med nån matsked klippt dill i äggstanningen, vilket jag glömde.


Vegetariska minipajer

Små vegetariska portionspajer med svamp, färsk lök, keso och cashewnötter. Du behöver 6 portionformer på ca 10 cm i diameter.


Minipajer

De här pajerna kan egentligen fyllas med precis vad du vill. Räcker till ca 10 st pajer i formar som är ca 8 cm i diameter.Minivästerbottenspajer i filoskal

Varken min man eller jag är speciellt förtjusta i pajer. Degen är ofta kletig och smakar flott. Därför blev vi förtjusta när vi hittade tips på nätet om att använda filodeg istället. När vi hade kräft..


Minipajer med vaniljfyllning och ..

Paj är ju den ultimata efterrätten, men det tar tid och kan vara bökigt att göra. Här har ni en snabb och enkel men framför allt supergod portionspaj som både är krispig och krämig.Pajfrestelse

En fantastiskt god kall ansjovispaj! Passar perfekt till buffé och har en säker plats på påskbordet eller varför inte till midsommar!


Skinka och broccolipaj

Enkel och mycket god matpaj för vardag eller fest, dessutom lätt att göra laktosfri. (ost som lagrats 6 mån+ innehåller inte längre laktos. Anv laktosfria mjölkprodukter)
Vacker rödbetspaj med ost och val..

Andra försöket med en rödbetspaj blev riktigt lyckad. Här spelar rödbetorna huvudrollen i smak men är ändå i sällskap med lök och annat smått och gott. Den som gillar getost väljer det men jag välje..