Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini-pizzor

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkla mini-pizzor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda margarin,mjöl,salt & ägget i en bunke tills det blir en deg.
  2. Lägg plastfolie runt degen och Placera degen i kylskåpet i 30 minuter under tiden du vispar ihop äggblandningen till fyllningen.
  3. Vispa ihop ägg,vaniljvispen/grädden & mjölken,sedan pepprar du & därefter ställs den in i kylen.
  4. kavla ut degen och skär ut runda cirklar i degen,Lite större än den storleken du vill ha eftersom kanterna ska vikas en del.
  5. Lägg degcirklarna på en smord plåt/bakplåtspapper & börja vika upp kanterna på pizzorna.
  6. Lägg på salamin & räkorna (exempelvis) & häll försiktigt över äggblandningen.
  7. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter.
  8. Servera gärna med en sallad eller en god kall sås, jag använde mig utav vanlig caesar-dressing.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.