Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minibaguetter med rökt makrill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagat, billigt, mättande och hur gott som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen ca 9 min. Grädda minibaguetterna enligt instruktioner på förpackningen. Skär en skåra i mitten av varje baguett, nästan hela vägen igenom.
  2. Skala av några blad av isbergssalladen och dela bladen till lämplig storlek. Lägg ett blad i botten av varje baguett. Häll en sträng gräddfil på varje blad.
  3. Skiva tomaterna och lägg 3-4 skivor i varje baguett, gör detsamma med äggen. Rensa makrillen och fyll upp baguetterna med så mycket makrill som får plats, alternativt tills makrillen tar slut.
  4. Tryck ut majonnäs på toppen av varje baguett. Hacka rödlöken och gräslöken och blanda dem. Strö lökblandningen över baguetterna. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.