Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minibiskvier

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda, man kan göra dem större också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1, Börja med bottnarna: Sätt ugnen på 175 grader. Skålla, skala och mal sötmandeln. blanda mandeln med sockret.
  2. 2, Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner i mandelblandningen.
  3. 3, Klicka ut mandelsmeten till ca 30 små, runda bottnar på en bakpappersklädd plåt.
  4. 4, Grädda dom mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt dom kallna på galler.
  5. 5, Gör krämen: Rör smör med florsocker,äggula,vaniljsocker och kakao till en jämn kräm.
  6. 6, Bred chokladsmörkrämen lite toppigt på undersidan av bottnarna. Låt kakorna stå kallt en stund. Ställ gärna in dem i frysen.
  7. 7, Smält blockchokladen i vattenbad eller microvågsugn. Doppa kakorna hastigt i chokladen så att krämen täcks helt. Låt biskvierna stå kallt tills de ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.