Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minicheescake

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Vilken lyx! Alla får en egen liten cheesecake!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Krossa kexen fint eller stöt dem i mortel. Smält smöret och rör ner smulorna.
  3. Tryck ut degen i botten på små mazarinformar av papper eller aluminium. Förgrädda skalen 4-5 min. Vispa ägg och socker. Vispa i apelsinskal, Kesella och crème fraiche. Häll smeten i formarna.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 min. Låt dem kallna. Lägg på bären. Pensla bären med smält marmelad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.