Smaken av ingefära ger en härlig krydda till de här söta minicheesecakesen. De är enkla att göra och perfekta när efterrätten behöver förberedas.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Sätt ut muffinsformar i en muffinsplåt.
- Smält smöret. Krossa kexen till smulor och slå över smöret. Tillsätt ingefäran och mixa till en smulig massa.
- Fördela smulorna i formarna och tryck till. Grädda dem i mitten av ugnen i ca 5 minuter.
- Blanda färskosten med sockret till en krämig smet. Vispa i äggen, ett i taget. Vispa försiktigt i citronsaften och grädden.
- Fördela smeten i formarna. Grädda formarna mitt i ugnen i 20 minuter. Låt dem stå kvar och kallna helt på plåten. Ställ muffinsformarna sedan i kylskåp i minst 4 timmar.
- Dekorera med färska bär vid serveringen.
Publicerat den
8 november 2013
Liknande recept
Skriv kommentar