Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkfyllda minikrustader

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12-16 portioner
Skriv ut

Förbered fyllningen så behöver den bara klickas i krustaderna strax före servering. Gott på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina eller låt räkorna rinna av väl och hacka dem. Strimla salladslöken fint och hacka chilin.
  2. Blanda allt med yoghurten. Fördela räkröran i krustaderna precis före servering. Garnera med skivad salladslök.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • susannelotus 24 juni 2008

    perfekt på buffén

  • jen_has 25 april 2012

    Ingen stor hit i vår familj tyvärr. Rätt goda om man tar en, men sen får det räcka. De blev även mjuka och läbbiga jätte fort, så man var tvungen att äta upp omedelbums.

  • eva23 2 mars 2014

    Jag tyckte att dessa var jättegoda, älskar räkor. Bra med småplock tycker jag. Men fyll dom inte för tidigt, då blir de mjuka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.