Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

MINIPAJER MED ÄDELOST

(2 kommentarer)  
MINIPAJER MED ÄDELOST MINIPAJER MED ÄDELOST
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Små och enkla pajer som passar bra för de flesta ädelostälskare.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop degen. Kavla eller tryck ut degen i 16 engångsaluminiumformar. Låt formarna stå i kylen minst 30 min. Sätt ugnen på 225°. Dela tomaterna i halvor. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar. Lägg ost och solrosfrön i formarna. Häll på äggstanningen. Lägg en tomathalva i varje. Grädda i mitten av ugnen i 18 – 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • majamia 6 september 2008

    Enkla att göra och goda i smaken.Trevligt på buffén. Tack för ett trevligt recept! :-)

  • annalds 2 januari 2012

    Vi gjorde dessa som förrätt till nyårsmiddagen. De var supergoda och alla älskade dom!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.