Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipajer med ansjovis och rödlök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Perfekt på julbordet eller annan buffè. Receptet har jag hittat i en veckotidning för många år sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att arbeta ihop pajdegen. Ställ den i kylskåp i minst 30 minuter. Under tiden fräses den hackade rödlöken i smöret. Låt den svalna. Klipp ansjovisfiléerna i ca 2 cm bitar. Blanda sedan alla ingredienser till äggstanningen i en bunke.
  2. Tag ut pajdegen ur kylskåpet och dela den i 16 bitar. Platta ut varje del till en tunn kaka och klä folieformarna. Fördela lök, ansjovis och ost i de små formarna. Fördela äggstanningen i formarna, tänk på att de "jäser" lite.
  3. Grädda på plåt i mitten av ugnen i 200°C, i ca 20 minuter.
  4. Pajerna går att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • maripili 22 mars 2011

    SUPER GODA

  • isa64 11 juni 2011

    Lite för stark anjovisssmak för mej, annars goda. Jag ger en 4:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.