Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipajer med kräftfyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Små, goda pajer med kräftsmak som passar till buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mjöl och matfett till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Forma en rulle, dela i bitar och tryck ut i aluminiumformar. Nagga och ställ kallt i 30 minuter.
  2. Baka mitt i ugnen i 225 grader i 15 minuter. Låt svalna.
  3. Hacka kräftstjärtarna grovt. Blanda med gräslök, crème fraiche och rom. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela fyllningen i pajskalen precis före serveringen.
  5. Garnera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susannelotus 24 juni 2008

    gott,men gjorde en enda stor paj eftersom jag inte fick tag på minipaj-formar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.