Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipavlova med aprikos, pistaschnötter och granatäpple

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Smått är gott och en naggande god avslutning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Vispa äggvita, socker, mortlad kardemumma och ättika med elvisp till ett fast skum, ca 5 minuter. Klicka ut 16 maränger på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem lätt med en sked. Grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter. Låt kallna.
  3. Vispa ihop grädde, mascarpone och vaniljsocker till en fast konsistens.
  4. Lägg marängerna på ett uppläggningsfat och spritsa eller klicka ut mascarponekrämen. Klicka på marmelad och strö över nötter och granatäppelkärnor. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.