Naggande små och goda pizzor utan vanligt vetemjöl.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda mandelmjöl, fiberhusk, bakpulver, vatten, ägg och riven ost i en bunke. Låt stå och svälla i 10 minuter.
- Klicka ut 9-12 små högar av smeten och platta till och forma till pizzabottnar på en bakplåtspapperklädd plåt. Grädda mitt i ugnen 12 minuter.
- Mixa de rostade paprikorna, de soltorkade tomaterna och olivolja med en stavmixer. Bred blandningen på minipizzorna när de är gräddade.
- Skär den röda paprikan fint och fördela på pizzorna. Gör samma sak med salamin. Skär mozzarellan i skivor och lägg överst tillsammans med den rivna osten.
- Tag några tag med pepparkvarnen och grädda mitt i ugnen 10-15 minuter.
- Servera med sallad och oliver.
Publicerat den
20 juli 2013
Liknande recept
Skriv kommentar