Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minismörgåstårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Gör gärna smörgåstårtan kvällen före, då blir den ännu godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta 3 fullkornstekakor för varje liten smörgåstårta. Strimla rökt skinka och blanda med färskost, fransk senap och hackad paprika. Röran räcker till 4 minismörgåstårtor.
  2. Bred 1/4 av röran på den understa tekakan. Lägg på ett bröd och bred på leverpastej med smörgårgurka.
  3. Bred färskost på översta tekakan och klipp över smörgåskrasse.

Kommentarer (2)

  • Elin_H 19 september 2009

    tycker den här minitårtan va så piffig ä perfekt om man blir lite tvärsugen nån kväll :)

  • Bappi 5 oktober 2014

    Tusen tack för ett jättebraigt recept! Enkelt och suveränt gott! Vilken smart idé med detta!!!! Kommer att göras fler gånger det kan du vara säker på :-) Gästerna åt med god aptit! Full pott med stjärnor/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.