Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Miniwraps med sesam- och ingefärskyckling

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kycklingen kan tillagas dagen före. Om wrapsen ska ligga en stund kan salladen bli mjuk, Så packa sås, kyckling, tortillabröd och sallad i separata burkar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Skär kycklingen i ca ½ cm stora bitar. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Lägg ner kycklingen och låt den marinera minst 30 min.
  2. Fyllning: Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp kycklingbitarna och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper. Stek mitt i ugnen ca 10 min. Detta går bra att göra dagen innan.
  3. Strimla salladen. Dela kärna ur och strimla paprikan. Blanda majonnäs, creme fraiche och sweet chilisås.
  4. Servering: Lägg ut tortillabröden på bänken och fördela sallad, paprika, kyckling och majonnäsblandningen på bröden. Vik ihop wrapsen och lägg dem i smörpapper. Garnera med några ärtskott eller persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.