Kycklingen kan tillagas dagen före. Om wrapsen ska ligga en stund kan salladen bli mjuk, Så packa sås, kyckling, tortillabröd och sallad i separata burkar.
Instruktioner
- Marinad: Skär kycklingen i ca ½ cm stora bitar. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Lägg ner kycklingen och låt den marinera minst 30 min.
- Fyllning: Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp kycklingbitarna och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper. Stek mitt i ugnen ca 10 min. Detta går bra att göra dagen innan.
- Strimla salladen. Dela kärna ur och strimla paprikan.
Blanda majonnäs, creme fraiche och sweet chilisås.
- Servering: Lägg ut tortillabröden på bänken och fördela sallad, paprika, kyckling och majonnäsblandningen på bröden. Vik ihop wrapsen och lägg dem i smörpapper. Garnera med några ärtskott eller persilja.
Publicerat den
9 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar