Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mint- och chokladkakor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Mumsiga småkakor med mycket mintsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hacka choklad och After Eight i lagom stora bitar. Vispa smör, farin-, strö-, och vaniljsocker vitt och pösigt. Vispa ner ägget och sedan gulan. Tillsätt pepparmintsaromen. Blanda alla torra ingredienser. Sikta och vänd ner det i smeten. Tillsätt chokladen och rör om.
  3. Forma runda bollar som plattas till på en plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen i 12-15 minuter. Låt dem svalna på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.