Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchoklad cupcakes

(6 kommentarer)  
Skriv ut

Jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cupcakes: vispa ägg och socker poröst. blanda de torra ingredienserna i en separat skål och rör i dem. Häll mjölken i det smälta smöret och blanda i detta i smeten. Vispa försiktigt tills smeten är jämn. Rör i fyllningen. Häll smeten i formarna, ungerfär till hälften, eventuellt lite mer. Grädda i mitten av ugnen på 200ºC i ca 12 min.
  2. Frosting: Blanda alla ingredienser och vispa med elvisp tills konsistensen känns nog fast. Ta inte allt florsocker på en gång. Vspa i mycket i början och sedan lite i taget.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • CHAOSBABY 14 augusti 2008

    Jättebra recept.. Undrar en liten grej bara; ska man smälta chokladen och hälla i det i smeten eller?

  • bakamonkeyprincess 5 december 2008

    Jag är jätte sugen på att pröva men undrar en sak. Vilka formar använder ni?

  • havrepuffen 14 mars 2009

    Jag undrar när mintchokladen ska blandas i/användas?

  • lizza 3 juni 2009

    japp dessa ska göras på fredag..hur många blir d?

  • mmarabou 7 september 2012

    Hur mycket mintchoklad ska det vara?

  • mmarabou 7 september 2012

    Hur mycket minchoklad ska det vara?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.