Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchoklad cupcakes med vit chokladfrosting

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vad passar bättre till choklad än mint? Det tycker jag är en gudomlig kombo som ofta är underskattad. Här får ni kladdiga chokladmuffins med mintsmak med en krämig frosting på vit choklad. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Sikta ner de torra ingredienserna och vänd ner dem i smeten. Tillsätt smöret och rör om ordenligt. Klicka ut smeten i formarna och grädda mitt i ugnen i ca 10 min. Medans muffinsen svalnar görs frostingen! Vispa ihop kesella, philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och pepparmintsarom till en jämn smet och rör sedan i den vita chokladen. Spritsa ut på muffinsen då de svalnat helt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.